11. Novembra 2023.

Sudar titana u Arizoni – Lebron i Lejkersi bolji od Durenta i Sansa

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobedili su Finiks Sanse 122:119 na gostovanju.

Lejksersi su na krilima Lebrona Džejmsa pobeidli u Arizoni, koji je odigrao najbolju partiju ove sezone.

“Kralj” je duel završio sa 32 poena (11/17 šut iz igre) i 11 skokova.

Lebron Džejms je nekoliko sekundi izgledao veteran, šepao i hvatao se za levu nogu nakon što je fauliran tokom prve četvrtine, ali sve to bilo je kratkog daha.

Spakovao je Sansima 32 poena i tako Los Anđeles Lejkersima omoogućio da prekine niz od tri poraza.

Ovaj 38-godišnjak je još jednom je prkosio svojim godinama u svojoj 21. sezoni u NBA ligi, a poenterskom učinku dodao je i 11 uhvaćenih lopti, šest asistencija za 36 minuta na na parketu.

Među “jezerdžijama” dobru rolu imao je Dianđelo rasel sa 19 poen ai devet asistencijam Kem Rediš postigao je 17 poena, uključujući trojku iz kornera na dodavanje Džejmsa, kojom su Lejkersi poveli 118:113 na nešto više od minut do kraja meča.

Entoni Dejvis ubacio je 18 poena (5/14 iz igre, 8/8 sa penala, dok je Ostin Rivs imao učinak od 15 poena i sedam proigravanja.

Sa druge strane, Kevin Durant je predvodio Sanse sa 38 poena, devet skokova i pet asistencija, ali uprkos tome “sudar titana” pripao je Lebronu.

Među Sansima istako se još Bredli Bil, koji je dodao 24, uključujući 20 u prvom poluvremen, a Devin Buker je propustio svoju četvrtu uzastopnu utakmicu zbog povrede desnog lista.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare