1. Novembra 2023.

Dan Novaka Đokovića u Parizu

Novak Đoković se posle mesec i po vratio na teren u utorak i pobedio u paru sa Miomirom Kecmanovićem na Mastersu u Parizu.

Zbog toga najboljeg tenisera sveta ove srede očekuje dupli program u “Gradu svetlosti.

Đoković bi prvo trebalo da oko 14 časova igra protiv Argentinca Tomasa Ećeverija u drugom kolu pojedinačne konkurencije.

Njegov nastup privlači još veću pažnju s obzirom na šokantnu eliminaciju Karlosa Alkarasa, koja je dodatno približila Đokoviću “magičnom” broju od 400 nedelja na vrhu ATP liste.

A čim završi taj meč trebalo bi da se vrati na teren i u paru sa Kecmanovićem igra protiv Australijanca Metjua Ebdena i Indijca Rohana Bopane.

Taj meč neće početi pre 17 časova.

“U poslednje tri nedelje sam mnogo trenirao, mnogo je bilo fizičkog dela rada kako bih se obezbedio da budem spreman za kraj sezone. Ali taj rad u poslednjih mesec dana imao je za cilj da me načini preciznijim, pouzdanijim jer nisam imao mnogo vremana da se spreman za kraj godine. Zadovoljan sam ovim nedeljama i kako sam proveo slobodne dane. Ali tenis, nedostaje mi tenis, takmičenje. Posebno ovde u Parizu. Osećam da imam podršku i mislim da mogu da uradim dobar posao ovde”,
 rekao je Đoković pred nastup u Parizu.

A u sredu na teren izlazi još jedan srpski teniser, Dušana Lajovića očekuje duel sa Australijancem Aleksom de Minorom, takođe ne pre 14 časova.

Nastupaju još Danil Medvedev, Stefanos Cicipas, Aleks Zverev, Kasper Rud, Dominik Tim i Janik Siner.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare