1. Marta 2023.

Misica ostavila život u gradu i vratila se u selo, danas je uspješna preduzetnica

Njena lepota otvorila joj je mnoga vrata. Danas 34-godišnja Hamamat morala je da napusti selo u kojem je odrasla kako bi počela da živi potpuno drugačiji život. Njena karijera bila je uspešna i činilo se da će se tako i nastaviti, ali Montia je u jednom trenutku shvatila da takav život nije za nju i vratila se u svoje selo.

Tamošnji mediji pišu da ju je na takvo razmišljanje naveo razvod od supruga s kojim ima dve kćeri. Suočila se i s finansijskim problemima jer u početku nije dovoljno zarađivala kako bi pokrivala troškove života i zato se vratila u svoje selo.

Pokrenula svoj posao

U Gani su joj pomogli rođaci – donosili su joj hranu i pomogli da počne svoj život ispočetka. Međutim, prijatelji koje je upoznala u gradovima su je ispevali što se vratila u selo.

Međutim, Hamamat to nije pokolebalo. Razmislila je čime bi se mogla da se bavi kako bi svojoj deci omogućila pristojan život. Tada je primetila kako većina meštana u njenom selu živi od proizvodnje shea maslaca pa se i sama uključila u proizvodnju. Trebalo joj je vremena da nauči posao, ali je ubrzo je uspela da pokrene posao.

Pokrenula je brend Hamamat African Beauty. S ostalim članovima svoje porodice ručno proizvodi karite maslac i prodaje ga. Podstaknuta uspehom brenda posvetila se društvenim mrežama i ponovo je počela da se bavi i modelingom.

Popularna i na društvenim mrežama, a na Instagramu je prati više od milion ljudi.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare