19. Februara 2023.

Lijam Nison se gadi ovakvih scena, neće da ih snima: “Znam da nisu stvarne, ali ne mogu”

Nakon što je nedavno jedan od mladih holivudskih glumaca Pen Bedgli podelio s medijima da neće više glumiti uloge koje uključuju seks scene, Lijam Nison je rekao da ga podržava, a u novom intervjuu za Vanity Fair, ovaj sedamdesetogodišnji glumac rekao je da se ni njemu ne sviđaju takve scene.

“Biću iskren. Kad vidim scenu seksa, jednostavno ne mogu da je gledam. Jednostavno me je sramota. Znam da nisu stvarne, ali ne mogu to ni da gledam”, izjavio je Nison.

Jedna stvar za koju je Nison rekao da je takođe nesiguran, ali da je spreman da pokuša to da učini je da konačno počne da glumi komične uloge. Glumac je na kraju rekao da ukoliko se zaista odluči da glumi u komedijama, da će to raditi do kraja svoje profesionalne karijere.

Lijam Nison poznat je po mnogim akcionim filmovima, a fanovi ga najbolje pamte po trilogiji “Taken”. Iako ima 70 godina, glumac je prošle godine izjavio da još neko vreme planira da se bavi glumom. U prošloj godini glumio je u čak tri filma “Blacklight”, “Memory” i “Marlowe”.

Foto: Profimedia
Izvor: B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare