17. Decembra 2022.

Snimak pogledalo više od milion ljudi: Provjereni trik za hrskavu piletinu

Big Portal

Uglavnom se preporučuje buter za postizanje sočnog mesa i hrskave kožice, ali tiktokerka Moiz pokazala je svoju “pastu” kojom garantuje bolje rezultate od butera.

Ona je na primeru ćuretine pokazala kako razmazuje poprilično gustu smesu, te otkrila šta je u njoj.

Naime, tiktokerka maže ćuretinu majonezom, precizniije, smesom majoneza, jogurta i začina. Navodi da se u toku pečenja ulje iz majoneza odvoji pa to doprinosi dodatnoj hrkavosti kožice i garantuje sočno meso ispod.

Njen video je postao viralan, a pogledan je više od 10 miliona puta.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare