28. Novembra 2022.

Glumica koja je odbila ulogu Emilije Popadić u Boljem životu: Ne kajem se

Big Portal

Serija „Bolji život“ prikazivala se u periodu od 1987. do 1991. godine i brzo je ušla u legendu, a sa jednakim interesovanjem se prati i decenijama kasnije kada se reprizira, prenosi Nova.rs.

Glavni junaci ove serije su legende našeg glumišta, a jedna od njih je i Svetlana Ceca Bojković koja je glumila Emiliju Popadić.

Ipak, ova uloga nije bila namenjena njoj, već njenoj koleginici Dari Džokić, ali ju je ona odbila.

Kako je kasnije objasnila, imala je mnogo obaveza u pozorištu, te zbog toga nije mogla da prihvati ponudu reditelja Aleksandra Đorđevića i scenariste Siniše Pavića.

Ivan Dinić/Nova.rs

„Odbila sam ‘Bolji život’, što se ne zna. Trebalo je da igram jednu od glavnih uloga. Ne znam kako to da objasnim. Radila sam tada mnogo u pozorištu. Uopšte nisam bila svesna koju će gledanost imati ta serija. Ne kajem se ni zbog jednog svog postupka. Tako je trebalo da bude“, ispričala je Dara u jednoj emisiji.

Dara Džokić se na televiziji pojavila u seriji „Povratak otpisanih“, a do sada je odigrala veliki broj uloga, kako na televiziji, tako i u pozorištu.

Dve i po decenije je bila u braku sa novinarom Bogdanom Tirnanićem koji je preminuo 2009. godine, a upoznali su se u Klubu književnika.

N1.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare