22. Novembra 2022.

Bijesni Englezi: Platili hiljadu funti, ostali bez karata

Big Portal

Pre svega jer su iz bizarnih razloga propustili da na licu mesta vide njihovu pobedu nad Iranom u Grupi B od 6:2 (3:0).

Problem je nastao u podizanju elektrosnkih karata, pa se tako dogodilo da su mnogi ostali bez ulaznica iako su ih uredno platili!

Prešli smo toliki put do Katara da gledamo nekoliko mečeva Engleske. Rezervisali smo karte, platili svaku po 150 funti, uz još 800 funti za avio karte. Karte su jednostavno nestale“, žali se jedan navijač Godrog Albiona.

On je dodao da je na stadion došao tri sata pre početka meča, ali da je sve bilo uzalud.

Niko nam ništa nije rekao. Nema nikakvih obaveštenja. Ljudi kažu da možete da uđete ako imate Haja ulaznice. Ali nema zvaničnog obaveštrenja. Evo nas, najveći fudbalski šou na svetu, baš briljantno“, sarkastičan je drugi navijač Engleske.

Treći je dobio informaciju da je potpuno pukao sistem na Haja aplikaciji.

Imao sam kartu za meč, ali se karta uopšte ne očitava na Haja aplikaciji, jer je sistem pukao, kaže nam da nema načina da uopšte pristupimo aplikaciji. Svi ovde imaju isti problem“.

Većina karata za utakmice su elektronske i do njih se dolazi putem Digital Haja Kard – karte koja se zahteva za sve strance koji ulaze u Katar. Ona se takođe koristi za rezervisanje ulaznica i smeštaja.

Navijači Engleske dobili su mejl od FIFA sa QR kodom koji bi im eventualno omogućio da uđu na stadion.

FIFA je priznala da postoji problem sa njihovom aplikacijom i da rade na rešavanju toga.

Zato su zamolili navijače da proveravaju mejlove i pristupe mobilnim ulaznicama, te u slučaju da to ne mogu, idu na mesto na stadionu koje je dežurno da razrešavanje problema sa kartama.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare