17. Novembra 2022.

Evil Dead: The Game besplatan na Epic Games prodavnici

Big Portal

Dovoljno je da se prijavite na svoj Epic Games nalog, ili ga besplatno napravite, ako ga već nemate i dodate Evil Dead: The Game u svoju biblioteku u periodu od 17. do 24. novembra u 17h i onda će ostati trajno u vašem vlasništvu. Ova igra je predstavljena u maju ove godine i prodaje se po ceni od 39.99 dolara.

Evil Dead: The Game

U pitanju je odlična asimetrična multiplayer horor igra. Na vama je da odaberete jedan od dobro poznatih likova iz Evil Dead serijala (Ash, Scotty, Lord Arthur, Kelly Maxwell i drugi), opremite se potrebnim i nepotrebnim oružjem i krenete u šumu da tražite artefakte. Peti igrač dobija šansu da igra kao jedan od četiri moćna demona – Warlord, Puppeteer, Necromancer ili Plaguebringer, svaki sa svojom armijom nemrtvih čuda.

Četiri igrača imaju cilj da istražuju, prikupljaju stvari i pronalaze ključne predmete potrebne da se zapečati prolaz između dva sveta. Igra ima 18+ rejting i omogućava vam da odaberete kratku sačmaricu, motornu testeru, sekiru, mač ili neko kreativnije oružje kojim možete rastavljati svoje neprijatelje na sastavne delove.

Igru je razvijao i distribuira Saber Interactive studio, a preporučena konfiguracija ima Core i7 CPU novije generacije, 16 GB RAM-a i GTX 1070, odnosno RX 5600 XT grafiku.

Dark Deity

Druga igra koju Epic deli je Dark Deity, strateška RPG igra. Tokom igre vodite ekipu legendarnih heroja pokušavaju da preoblikuju svet koji je iscepan surovim ratom. Pred vama je 28 poglavlja u kojima ćete trenirati mlade guštere, kako bi postali heroji, veterani koji će imati veliki uticaj u borbi. Svi oni koji vole Fire Emblem igre i Final Fantasy taktiku će se obradovati ovom naslovu koji je predstavljen prošle godine i košta 25 dolara.

Iako nedavno izašla, slaba sistemska zahtevnost čini je idealnom za igranje na matorim računarima i laptopovima sa integrisanim grafikama koji imaju 5 GB slobodnog prostora na sistemskom drajvu.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare