2. Novembra 2022.

Radonjić pred Partizan: Svjesni smo da nas čeka težak posao

Big Portal

Biće to povratak Željka Obradovića u “OAKA” arenu, ali će navijači grčkog tima ovog puta biti uz crnogorskog stručnjaka,

“Očekuje nas duel sa Partizanom. Naš rival je u dobroj formi, dolazi u Atinu, posle pobeda nad Virtusom i Žalgirisom. Svesni smo da nas očekuje jako težak posao, a ključ uspeha u duelu koji sledi leži u odbrani i energiji. Defanzivne zadatke moramo da odradimo besprekorno, daleko bolje nego što je to bio slučaj na prethodnim mečevima, ako želimo, a želimo pobedu protiv Partizana. Pored toga, odbrana donosi neophodno samopouzdanje za igru u napadu, što nam je takođe nedostajalo u prethodnim mečevima. Verujem da ćemo protiv Partizana biti na željenom nivou u oba smera”, rekao je Radonjić.

To će biti prvi susret Radonjića sa dobro poznatim rivalom, ali i drugi dolazak u Beograd u kratkom intervalu od kako ga je letos zamenio Atinom. Njegovi izabranici su upravo tu upisali jedinu pobedu i uz to imaju četiri poraza.

Crno-beli su u seriji od dve pobede nakon uvodna tri poraza i sigurno je da će želeti da se ta serija nastavi u četvrtak od 20 časova i 30 minuta.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare