2. Novembra 2022.

Gulsim Ali u novoj TV seriji

Big Portal

Ono što se neko vreme pominjalo u medijima i na društvenim mrežama u Turskoj se obistinilo. Gulsim Ali je postala partnerka Ugura Guneša u novoj TV seriji.

Naziv nove serije je “Avci” ili u prevodu “Lovac”. Riječ je dakle o  TV seriji, u kojoj glavne uloge tumače Pinar Deniz i Uraz Kajgilaroglu. Otkriveno je i da je na poziciji režisera ove nove televizijske serije Čan Emre.

Televizijska serija “Lovac” je vojna serija. U njoj ćemo gledati Gunesa kao komadanta specijalnih snaga i prema najavama vidjećemo dosta akcionih i napetih scena. Vojne serije su bile poprilično popularne u Turskoj, pa se od projekta “Avci” očekuje da krene putem serija “Savasci” i “Soz”.

Kada je u pitanju Gulsim Ali, biće ovo deveta uloga u njenoj karijeri. Veliku pažnju na sebe skrenula je ulogom Dilek u popularnoj TV seriji “Gonul Dagi”, koju je napustila po završetku prošle sezone, prenosi “TV Exposed“.

Zapažena je bila i u istorijskim serijama “Abdulhamid” i “Dirilis: Ertugrul”. Prvu ulogu imala je 2012. godine u televizijskoj seriji “Son Yaz – Balkanlar 1912”, u kojoj je tumačila lik Ajse.

Nezavisne.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare