25. Oktobra 2022.

Zanimljivo zvuči – Mitrogol u Mančester junajtedu?

Big Portal

Nije da nije bilo ponuda, ali nijedna nije uspela da najboljeg strelca u istoriji srpske reprezentacije odvoji od “Krejven kotidža”.

Ove sezone postigao je devet golova i treći je strelac Premijer lige, pa raste želja pojedinih klubova da ga angažuju.

U ovom slučaju navijača Mančester junajteda, koji naširoko šire mišljenje da bi upravo Mitrović bio idealan izbor za Erika Ten Haga i njegov napad gde bi Srbin zamenio Kristijana Ronalda.

Čak su i novinari koji prate “crvene đavole” počeli da Mitrovićevo prezime stavljaju u sam vrh spiska igrača koji bi mogli da se nađu na meti Mančester junajteda.

“Dovođenje novog napadača biće na vrhu Ten Hagove liste prioriteta predstojećeg leta. Završava se Ronaldovo drugo poglavlje u Junajtedu, Marsijal ima problema da ostane fit, tako da su napadačke opcije vrlo limitirane”, navodi se u jednom tekstu.

“Mitrović poseduje sve kvalitete koje Ten Hag traži od napadača. Fizički je neverovatan, noćna mora je za defanzivce. Može da uvuče sve svoje saigrače u igru kao sidraš i centralna tačka napada”, dodaje se.

Naravno, zvanično interesovanje sa “Old traforda” nije stiglo, a i postoji određena sumnja u to da li bi aktuelna ekipa Mančester junajteda “legla” Mitroviću.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare