12. Oktobra 2022.

Totenhem odolio Ajntrahtu, Marsej lako kroz Lisabon

Big Portal
Liga šampiona, 4. kolo:Totenhem – Ajntraht (F) 3:2 (3:1)Stadion: Totenhema. Sudija: S. Del Sero (Španija). Strelci: Son u 20, 36, Kejn u 28p za Totenhem, a Kamada u 14. i Alidu u 87. za Ajntraht.

Londonski klub je u meču 4. kola grupne faze elitnog takmičenja kao domaćin savladao ekipu Ajntrahta iz Frankfurta, 3:2 (3:1), dok je Marsej kao gost slavio protiv Sportinga, 2:0 (2:0).

U Londonu, izabranici trenera Antonija Kontea su veliki deo posla završili su prvih 45 minuta.

Totenhem je brzo uspeo da uzvrati – već u 20. minutu proradio je tandem Kejn – Son, fudbaler iz Južne Koreje je sjajnim udarcem pogodio mrežu Ajntrahta za 1:1.

Sedam minuta kasnije, morao je da interveniše VAR studio, pa je posle prekršaja nad Harijem Kejnom dosuđen penal za Totenhem.

Kejn je bio siguran egzekutor i “pevci” su poveli sa 2:1.

Ugo Ljoris je bio odlično testiran u 32. minutu kada je Jesper Lindstrom gađao donji desni ugao.

Posao je što se tiče Totenhema bio završen već u 36. minutu kada je Son ponovo postigao gol. Odlično je pratio akciju i udarcem iz prve poslao loptu pod prečku, na asistenciju Pjer-Emila Hojbjerga.

Imao je Son šansu i za het-trik, u 42. minutu ga je golma Ajntrahta Kevin Trap sprečio da to uradi, da bi u trećem minutu nadoknade dobru priliku imao i Kristijan Romero.

U 60. minutu, gosti su ostali sa desetoricom pošto je drugi žuti karton zaradio Karlos del Sero.

Po jedna šansa viđena je na obe strane u drugom delu, da bi u finišu bilo i drame, kada je Farid Alidu u 87. minutu smanjio na 3:2.

Dobio je Totenhem u prvom minutu nadoknade i penal, ali Kejn nije bio uspešan izvođač, Trap mu je odbranio, pa je ostalo 3:2.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare