25. Augusta 2022.

Pokretne kuće savršene su za moderne nomade

Big Portal

Za bijeg od užurbanih gradskih centara idealno rješenje su male, pokretne kuće. Iako je prostor skučen, on se u ovim neobičnim i magičnim kućicama može iskoristiti na efikasan način.

Ograničena količina prostora u unutrašnjosti podstakla je mnoge na neobičan dizajn enterijera ovih kućica. Sa modernom opremom i adekvatno odabranim namještajem, one mogu posjedovati sve što ti je potrebno za život i uživanje.

La Tiny House Onara de l’entreprise Baluchon. Crédit photo : Baluchon

Pored toga mogućnost putovanja i smještanja gdje god poželiš je san svakog od nas. Jednostavno, ove kućice su spoj udobnog i korisnog.

Foto: lanouvellerepublique.fr

Gornji nivo u pokretnim kućicama je najčešće prostor koji služi kao spavaća soba. Prozori su bitan faktor jer prirodna svjetlost čini prostor i unutrašnjost otvorenijim i većim.

Foto: gardenstricks.com

Često čujemo da mali prostor ne može biti elegantan i estetski ugodan. Međutim, pokretne kuće daju drugačiju perspektivu. Ove kuće najčešće se grade imajući na umu dobar stil jer ugodan prostor dolazi i od udobnog, ali optimalnog dizajna.

Foto: gardenstricks.com

Svaki kutak u malom prostoru potrebno je iskoristtiti na pravi način, bilo da se radi o tome gdje će utičnica biti smještena ili gdje instalirati kuhinju. Ako se prostor iskoristi kako treba njegova efikasnost je zagarantovana.

Pokretne, male kuće su savršene za moderne nomade i one koji strastveno vole putovanja ili jednostavno žive putovanja.

La Tiny House Onara de l’entreprise Baluchon. Crédit photo : Baluchon

Izvor: gardenstricks.com

Ultra.ba

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare