21. Augusta 2022.

Fjuri: Jedna od najgorih borbi ikada, prebio bih ih obojicu

Big Portal

Usik je odbranio titule prvaka sveta u teškoj kategoriji u verzijama WBA, IBF i WBO novom pobedom nad Entonijem Džošuom.

“Biću iskren, nakon što sam pogledao ovo…Oba boksera bila su očajna. Ovo je bila jedna od najgorih borbi za šampiona teške kategorije koje sam ikada video. Prebio bih ih obojicu u istoj večeri… Izvadite čekovne knjižice, jer je “Kralj” tu da ostane zauvek”, rekao je, između ostalog, Fjuri, koji je posle pobede nad Dilijantom Vajtom u aprilu ove godine najavio odlazak u penziju.

Britanski mediji navode da je Fjuri ovom izjavio najavio mogućnost povratka u ring i ujedinjenje sve četiri titule u teškoj kategoriji.

Fjuri ima rok do 26. avgusta da odluči da li će da nastavi boksersku karijeru, jer će mu u suprotnom biti oduzet šampionski pojas u WBC verziji.

Priliku za to će imati upravo protiv Usika koji bi želeo da mu izađe na megdan.

“Hoću da istaknem da znam da Fjuri nije otišao u penziju još uvek. Ubeđen sam da želi da se bori sa mnom i ja želim borbu sa njim. Ako se ne borim sa Tajsonom, onda se ni sa kim neću boriti. Bog zna jedini da li će do te borbe doći i siguran sam da će ceo moj tim uraditi sve da se to dogodi”, rekao je Usik nakon borbe sa Džošuom.

Izvor:  B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare