1. Augusta 2022.

Huawei Mate Xs 2 je vaš novi, omiljeni telefon na preklop

Big Portal

Sjajne performanse će ispratiti na pravi način vaš životni tempo.

Sastanci, pozivi i povezivanje nikad lakše, čak i u pokretu

Huawei Mate Xs 2 je telefon koji svojim sklopivim ekranom pruža dosta mogućnosti. Visoka rezolucija od 2480 x 2200 na otvorenom telefonu će vam biti od koristi kada gledate filmove ili serije, jer će svaki detalj biti prikazan autentično a  prikaz sadržaja se pruža sa kraja na kraj ekrana. A ako se desi da vam stigne neodložni mejl tokom ovog letnjeg perioda, nano optički premaz ekrana je tu da održi pogled čistim i jasnim, pa na direktnoj sunčevoj svetlosti možete bez problema da odgovorite svojim zadacima. Neprevaziđeno iskustvo će vam pružiti i MeeTime video pozivi, pogotovo ako se nalazite u kolima ili pokretu. Ova opcija omogućava da budete prisutni na sastancima vašeg tima, pa čak i da se javljate uz Super Hands-free opciju samo glasom.

Kako je kreiran da u isto vreme bude i telefon i tablet, imaćete uz sebe premijum uređaj velikih mogućnosti. Zbog svoje sklopivosti, savršeno staje u torbu ili džep, i neće vam predstavljati problem da ga nosite svuda sa sobom. Huawei Mate Xs 2 je kombinacijom izdržljivih titanijumskih materijala i primerenih boja, odličan izbor telefona, jer uz sve nabrojane kvalitete raspolaže i baterijom kapaciteta 4600mAh.

Huawei_xs_2_1.jpg

Sve što možete da zamislite, na vašem dlanu

Huawei Mate Xs 2 sklopljen ima ekran od 6,5 inča, a kada se otvori 7,8 inča. Sistem sklapanja Falcon Wing je unapređen, gde šarke sa duplom rotacijom postižu savršeno ravan ekran. Šarke su ojačane naprednim MIM čelikom, tako da je ovaj telefon zaista napravljen da traje. Takođe, Huawei Mate Xs 2 je izuzetno izdržljiv jer ima inovativnu strukturu kompozitnog ekrana. A kao dodatna pogodnost – ovaj telefon je ultra lagan, jer su korišćeni laki materijali, te je masa samog uređaja 255 grama.

Uz Huawei Mobile Services, na ovom telefonu će vam biti dostupno sve što vam je potrebno za svakodnevni rad. Na AppGallery je dostupan veliki broj društvenih mreža, pa možete biti u kontaktu sa prijateljima sa različitih krajeva sveta. A ako vam je dosadno i želite da se zabavite, Huawei Mate Xs 2 će biti savršen za veliki izbor video igara, koje su na AppGallery rangirane prema popularnosti.

Huawei_xs_2_2.jpg

Realistični pejzaži koji umiruju 

Kako su kamere nešto po čemu je kompanija Huawei poznata, i u ovom slučaju poseduje True-Chroma glavnu kameru od 50MP, kameru ultra širokog ugla od 13MP, kao i telefoto kameru od 8MP za detalje u daljini. Ako ste odlučili da pošaljete svojim prijateljima snimak zalaska sunca na moru, ovaj sistem kamera će uhvatiti sve detalje i boje a rezultat će biti impresivan. Udaljeni predmeti će biti snimljeni izuzetnom jasnoćom zbog trostrukog optičkog zuma i 30x digitalnog uvećanja. A uz Mirror Shooting režim, imaćete pregled slika na sekundarnom ekranu pri pravljenju portreta sa prednjom kamerom rezolucije 10,7 MP. U pitanju su zaista impresivne funkcije koje možete doživeti na premijum telefonu kakav je Huawei Mate Xs 2, a vaše je samo da ga ponesete sa sobom i prepustite se svemu što ima da ponudi. Za više informacija, molimo vas da posetite: https://consumer.huawei.com/rs/

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare