25. Jula 2022.

Zvezda zbog pohoda na Ligu šampiona igra u petak: Vjerujemo u punu Marakanu

Big Portal

Protivnik je Radnik iz Surdulice – jedina ekipa koju crveno-beli nisu uspeli da pobede u takmičarskoj godini 2021/22.

“Tri meča i tri pobede na startu prvenstva i već sada prvo mesto na tabeli koje izabranici Dejana Stankovića ne žele da ispuste do kraja šampionske trke. U goste nam dolazi prošlosezonski “dužnik”, jedini domaći tim koji nismo uspeli da pobedimo u takmičarskoj godini koja je iza nas i sada je vreme da to učinimo“, stoji i saopštenju Zvezde i dodaje se:

“Zbog toga, verujemo u punu Marakanu i atmosferu sa tribina kao u prva dva kola kada smo na krilima publike postigli devet golova. Takođe, ovo je i svojevrsna uvertira pred start evropske sezone za Crvenu zvezdu, pa hajde da najavimo šta izabranike Dejana Stankovića očekuje naredne nedelje u duelu sa Pjunikom ili Didelanžom, barem kada je reč o tribinama.”

Povodom predstojeće utakmice oglasili su se i najvatreniji navijači Zvezde – “delije”:

“Nastavili smo sa radom oko možda najvećeg poduhvata kada je izgrađen naš stadion, pa je u Lučanima preko cele ograde stajao natpis “3.8. – svi u dresu Crvene zvezde. Želimo da još jednom podsetimo zvezdaše da se polako bliži utakmica i da bi trebalo svi da razmišljamo o ovoj temi kako bi uspelo 100 odsto”.

“Takođe, pozivamo sve zvezdaše da u petak dođu na naš stadion u najvećem broju do sada, jer dolazi Radnik, klub za koji valjda nikome ne treba dodatni motiv i neki poziv više od dešavanja iz prošle sezone da bi došao?”, dodaje se.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare