19. Jula 2022.

Nema čega da se stidi: Mirka Vasiljević u kupaćem pokazala kako izgleda poslije četiri porođaja

Big Portal

Naime, suprug mlade glumice Vujadin Savić s vremena na vrijeme obraduje pratitelje fotografijama svoje ljepše polovine, pa je tako na Instagramu objavio Mirkinu fotografiju sa bazena i zapalio mreže.

Glumica je u društvu kćerkice pozirala na ivici bazena, a svima je “upala u oči” njena izvajana figura.

Bijeli kupaći kostim, naočale za sunce i neobavezna punđa bili su dovoljni da izazovu lavinu komentara i svi se pitaju jedno – Kako Mirka nakon četiri trudnoće uspijeva da održi top formu!?

Svaki put, bez izuzetka Mirka Vasiljević u bikinju uspijeva da izazove oduševljenje, a tajna njenog fantastičnog izgleda pored redovnih treninga jeste i način ishrane.

– Ja sam u jednom momentu imala tri bebe, svaka traži mamu samo za sebe – rekla je Mirka jednom prilikom za story.rs i dodala da je to već samo po sebi bilo dovoljno da počne da gubi na težini.

– Prva trudnoća je baš bila sa 20 godina kada sam još bila djevojčurak. Poslije toga se već tijelo malo formiralo u oblik žene. Sjećam se da sam u sve tri trudnoće dobila po 10 kilograma, otkrila je glumica jednom prilikom i dodala da je u svaku trudnoću zakoračila s manje kilograma od prethodne, a ipak, poslije porođaja, ostajalo je oko pet kilograma viška.

Glumica Mirka Vasiljević poslije svake trudnoće pridržavala se posebnog jelovnika što i danas čini:

– Moj doručak nekada bude dobro kvalitetan – pa tu budu i jaja i neka šunka sa strane. Ali gledam da onda ne jedem hljeb uz to. Ručak uglavnom bude meso s nekim salatama ili riba, ja sam neko ko voli da proba svašta. Večera stvarno treba da bude apsolutno lagana – da kada pojedete večeru, maltene ne osjetite da ste je pojeli. I najbolje bi bilo da večerate do sedam, osam sati uveče. Ili najbolje – idite da spavate pa ćete zavarati glad, pa ujutru, kada se probudite, može jači doručak – ispričala je Mirka za Žena.rs.

Izvor: story.rs

(S.P.)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare