13. Jula 2022.

Nvidia poklanja ozbiljno dobre igre ako kupite neku od grafičkih karti RTX 30 serije

Big Portal

Bar dok ne stigne nova generacija.

Face Your Demons

Ima zaista mnogo razloga zbog kojih biste trebali da pazarite novu grafičku kartu. Prvo – ima ih. Drugo, ima i polovnih, jer su cene kriptovaluta pale toliko nisko da je rudarenje marginalno isplativo. Treće, Nvidia je pokrenula akciju Face Your Demons u kojoj uz određene modele grafika ili laptopova sa ovim grafikama, dobijate ozbiljan paket igara prepunih demona koje možete da tamanite na svojoj sjajnoj novoj grafici. Ovaj paket igara vredi oko 120 evra kada kupujete igre pojedinačno u prodavnicama.

Ghostwire: Tokyo

Ghostwire: Tokyo je akciono-avanturistički FPS koji je razvio Tango Gameworks, a objavila Bethesda. Radnja se odvija u gradu Tokio nakon niza paranormalnih događaja zbog kojih je 99% gradske populacije nestalo bez traga. Sa dobrim inicijalnim ocenama većina kritičara hvali atmosferu i vizuelni dizajn igre.

Doom Eternal

Oko Doom serijala igara ne treba previše da se priča. Nakon maga uspešnog nastavka iz 2016. godine, Doom Eternal je jedan od najboljih nastavaka u istoriji igara. The Ancient Gods DLC-ovi su dodaci koji dodatno proširuju igru i dobrodošli kada završite sve što nudi originalna igra.

Promo period traje od 12. jula do 1. avgusta ili ako se rafovi isprazne pre toga. Kodovi se dobijaju za Steam platformu, što znači da ni te igre teoretski nisu zaista vaše. U svakom slučaju, kod možete aktivirati do 1. septembra.

Ono što takođe teoretski ne ide nama u korist je činjenica da se među prodavcima na zvaničnom Nvidia sajtu među zemljama u kojima važi ova promocija nema Srbije. Međutim kako se navodi veliki broj država u Evropi, a i to da su kuponi validni svuda sem u Rusiji i Kini, a s obzirom na to kako se grafičke karte nabavljaju u Srbiji, prečešljajte ponude prodavaca i KupujemProdajem ukoliko ste u potrazi za novom grafikom, možda vas iznenadi lep kod sa igrama.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare