12. Jula 2022.

Samsung Galaxy Z Fold4 sertifikovan: Snapdragon 8+ Gen 1, 12 GB RAM i 1 TB skladišne memorije

Big Portal

Juče je jedan od ova da uređaja, Galaxy Z Fold4, prošao sertifikaciju od strane Savezne trgovinske komisije (FCC – Federal Trade Commission), a neke od karakteristika koje su tom prilikom obelodanjene prenosi NotebookCheck.

Sertifikacija

Kompanija Samsung sve je bliža predstavljanju svoje nove serije sklopivih telefona publici što je dodatno potvrđeno sertifikacijom uređaja Galaxy Z Fold4 od strane američke FCC pod imenom SM-F936U. Ovom prilikom potvrđeno je nekoliko tehničkih karakteristika.

Karakteristike

Za početak, ovogodišnji model Samsung Galaxy Z Fold linije telefona doneće podršku za S Pen, isto kao i njegov prethodnik. Pored toga, očekuje se strukturno snažniji displej u odnosu na model od prošle godine što bi doprinelo poboljšanim performansama i osećaju korišćenja S Pen olovke.

Fold4

Prema dostupnim informacijama ovaj telefon će pokretati trenutno najmoćniji mobilni čipset na planeti, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Govori se i o 12 GB radne memorije i o jednom terabajtu prostora za skladištenje podataka uz bateriju kapaciteta 4.400 mAh. O ostalim karakteristikama još uvek nema podataka.

Pored ovoga očekuje se da će novi Fold4 imati 7,6-inčni 2K AMOLED ekran na 120 Hz sa 16 MP kamerom ispod ekrana i 6,2-inčnim prednjim ekranom sa 10 MP prednjom punch-hole kamerom, što je, osim rezolucije kamere ispod ekrana identično kao kod Fold3 generacije.

Tri kamere nazad bi mogle da budu drugačije: 50 MP glavna kamera, 12 MP širokougaona kamera i 12 MP telefoto bi trebale da zamene aktuelni 12+12+12 MP sistem. Pominje se baterija istog kapaciteta – 4.400 mAh, ali uz podršku za punjenje snagom od 45 W naspram podržanih 25 W, kako se radnije špekulisalo

Datum

U ovom trenutku nezvanični datum predstavljanje Samsung Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4 je 26. avgust tekuće godine tokom Galaxy Unpacked događaja. Moguće je da ćemo tom prilikom videti i Galaxy Buds2 Pro.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare