9. Juna 2022.

Shakira pokazala kako vježba s ocem nakon što se vratio iz bolnice

Big Portal

U tekstu uz snimku je napisala kako je njen otac doživio nezgodu u kojoj se ozlijedio, ali da je sada bolje te da mu ona pomaže u “kognitivnoj stimulaciji”.

Na snimci pjevačica drži natpise s jednostavnim riječima poput “čitati”, “tigar” ili “piti”, dok njen otac čita riječi s natpisa.

Prije nekoliko dana je na svom službenom Twitteru pojasnila kako je njen otac doživio nezgodu prije otprilike dvije sedmice.

– Nedavno sam primila nekoliko zabrinjavajućih poruka od ljudi koji su rekli da su me vidjeli u ambulanti u Barceloni. Htjela bih pojasniti kako su to fotke od 28.5. kad je moj otac, nažalost, teško pao. Tog sam ga dana otpratila u vozilu hitne pomoći u bolnicu gdje se sada oporavlja.

https://www.instagram.com/tv/CejXbUqjE2z/?utm_source=ig_web_copy_link

Podsjetimo, Shakira je nedavno potvrdila da je prekinula dugogodišnju vezu s nogometašem Gerardom Piqueom. Prvo su se pojavile informacije da je prekid uzrokovala nogometaševa nevjera, a prije dva dana je španjolski novinar Jose Antioni Aviles u emisiji Viva la Vida izjavio kako su Shakira i Pique bili u otvorenoj vezi.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare