7. Juna 2022.

Ten Hag zahtijeva petoricu igrača u paketu od 300.000.000€

Big Portal

U pitanju su Frenki de Jong, Kalvin Filips, Deklan Rajs, N'Golo Kante i Darvin Nunjez, prenosi “Goal”.

Britanski mediji ističu da Junajted ne odustaje od De Jonga, koji je već sarađivao sa Ten Hagom u Ajaksu. Međutim, holandski fudbaler ne želi da napusti katalonski klub, a novi menadžer Junajteda će pokušati da ubedi De Jonga da promeni sredinu. Barselona traži čak 60 miliona evra za holandskog fudbalera.

Holandski stručnjak po svaku cenu želi i Filipsa, koji je član Lidsa, kao i Rajsa iz Vest Hema. Međutim, londonski klub traži obeštećenje od čak 180 miliona evra za Rajsa.

Ten Hag planira da dovede i Kantea, ali je problem što je francuski reprezentativac sklon povredama, koje su ga ove sezone izbacile iz prvog tima Čelsija. Kao peto pojačanje Junajteda u letnjem prelaznom roku pominje se napadač Benfike Darvin Nunjez.

Prema podacima specijalizovanog portala “Transfermarkt”, ukupna vrednost ovih igrača se procenjuje na 290 miliona evra. Ipak, ta brojka bi zasigurno bila viša kada pogledamo navode u vezi sa tim koliko klubovi traže novca za pomenute igrače.

Tako se za urugvajskog napadača pominje cifra od 80 miliona, dok je na sajtu procenjen na 55. Deklan Rajs se vrednuje na 75 miliona, a bilo je priče da Vest Hem traži duplo od toga (što je opet neralno). Nije ni za očekivati da će Barselona pustiti De Jonga za 60 miliona, te sve to skupa dovodi u sumnju ambiciozni plan holandskog stručnjaka.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare