7. Juna 2022.

William i Kate oglasili se o ponašanju princa Louisa na proslavi jubileja, ovim komentarom ukrali su srca fanova

Big Portal

Platinasti jubilej kraljice Elizabete II. došao je kraju, a iako su svi očekivali da će najveću pozornost na ceremoniji ukrasti Meghan Markle i princ Harry, svi pogledi bili su usmjereni na najmlađeg člana na balkonu – princa Louisa.

Maleni dječak bio je vrlo nestašan, a svojim je reakcijama proteklih nekoliko dana nasmijavao sve prisutne, pa su ga roditelji i starija sestra i brat u nekoliko navrata morali upozoravati i smirivati.

Međutim, to ga nije spriječilo da uživa u djetinjstvu i prkosi roditeljima, a na vlastiti račun našalili su se i vojvotkinja Kate i princ William.

Na svojem službenom profilu na Instagramu objavili su nekoliko fotografija s jubileja te zahvalili svima koji su pratili ceremoniju.

– Kakav fantastičan vikend slavlja. Vidjeti ljude širom zemlje kako se okupljaju s porodicom, prijateljima i voljenima bilo je iznimno posebno. Hvala svima koji su pokazali svoju zahvalnost kraljici za njenih nadahnjujućih 70 godina vodstva. Nadamo se da ste imali vikend za pamćenje, napisali su u opisu fotografija.

– Svi smo se proveli nevjerovatno, posebno Louis… pisalo je na kraju opisa uz emotikon očiju, a pratitelji u komentarima srdačno su primili ovu šalu jer Louisovo ponašanje ionako nisu smatrali lošim, već simpatičnim.

https://www.instagram.com/p/CedqWDfNVrz/?utm_source=ig_web_copy_link

”Volim njegovu ličnost. Svima nam je ukrao srca”, napisala je jedna obožavateljica.

”Ponašao se kao običan četverogodišnjak i bila sam presretna jer ga vidim!” složila se druga.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare