6. Juna 2022.

Xiaomi 12 Ultra dobija rijetku crvenu naljepnicu?

Big Portal

Simbol identiteta

Leica logo je simbol identiteta i retko se viđa na telefonima. Primera radi, kompanija Huawe koja je godinama sarađivala sa nemačkim proizvođačem imala je Leica oznake na svojim telefonima, ali nikada crveni krug, ni na jednom telefonu.

Čuveni bloger Digital Chat Station nedavno je najavio da će novi Xiaomi telefon imate Leica oznaku na sočivu. Naime, Leica autorizacija logotipa je veoma striktna, pa je zaista pravi podvig ukoliko Xiaomi uspe da dobije ovu oznaku na svom telefonu.

Xiaomi12Ultra2.jpg

Carl Zeiss

Vodeći vivo telefoni imaju Carl Zeiss plavu markicu na svom vodećem X80 modelu, što će značajno uticati na prepoznatljivost novog vodećeg vivo telefona na tržištu. Slično važi i za Xiaomi, jer će crvena Leica oznaka sigurno doprineti prepoznatljivosti kada je kamera nove serije Xiaomi telefona u pitanju.

Naravno, nije sve u markicama i nalepnicama, pa se nadamo da Xiaomi radi i na svom kamera modulu od kojeg zaista očekujemo samo najbolje u svakom pogledu.

Za sada znamo da će Xiaomi 12 Ultra imati keramičko kućište, kao i daće ponuditi crni kožni poklopac leđa, po čemu će se svakako izdvajati od konkurencije.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare