30. Maja 2022.

Piksi otkrio zašto ne zove Kataija

Big Portal

“Orlovi” se ovog ponedeljka okupljaju za početak nove sezone Lige nacija. Srbija će igrati u Grupi 4 Lige B.

Srbija će 2. juna dočekati Norvešku, a 5. Sloveniju, u Beogradu, a potom gostuje Švedskoj 9. juna i Sloveniji 12. Četiri utakmice u deset dana.

Na spisku nije bilo najboljeg fudbalera Crvene zvezde Aleksandra Kataija i novinare je zanimalo što je to tako:

“Uvek ima prostora za bilo koga, pa i za njega. Ponoviću da je on odličan igrač, praktilno igra njegovog kluba zaisi od samog Kataija, pored Ivanića. On pokazuje svoj kvalitet, ali mi imamo kompoziciju tima u reprezentaciji i kvalitet igrača na poziciji na kojoj igra mene potpuno zadovoljava što ste mogli i vi da vidite i da se svi uvere. MOmci koji su na spisku su da kažem u kvalifikacijama za SP pokazali visok nivo igre, talenat, sve ono što treba da krasi reprezentativca. Oni nastavljaju da budu tu sa punim pravom, a ja sam neko ko teško menja i ima punog poverenja u snage koje smo pozvali”, rekao je Dragan Stojković Piksi.

Objasnio je situaciju još malo:

“Prostora ima, neke igrače nisam ni upoznao, još ih nisam video. Imaćemo u ovom periodu osam treninga, oni će biti više tehničko-taktičkog karaktera. Naravno i fizička strana će biti popunjena, ali više ovaj prvi deo. Posebno zbog novih igrača da vide naše ideje koje želimo da prezentujemo kroz igru. Osam treninga u deset dana je zaista dobar program, a da li će neko od novih da igra, vrlo moguće. Imamo još tri dana. Ajde prvo da uradimo danas prvi trening pa ćemo polako. Ako mislite da znam tim, a ima vremena o tome da pričamo, naravno da imam. Nije tajna. Imam sliku kako treba da izgleda i to je to. Ali mislim da je dobro za ove momke ovde da osećaju da su gledani, praćeni, da nismo šetali po Beogradu i pili kafe po kafićima nego pravili analize, putovali po Evropi i ono što ste znali i što niste. Bilo je i inkognito odlazaka, ne da bi krili nego da ne bi pravili pritisak igračima. Ovi pozivi ne treba da vas iznenade, bilo je još nekih igrača u planovima, ali mislim da je ova brojka o 30 za sad sasvim dovoljna da ne preteramo”

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare