21. Maja 2022.

BMW E9 Coupe traži novog vlasnika

Big Portal

Prelepi coupe je napustio fabriku 1973. godine lakiran u Sahara bež boju, ali 2013. godine je lakiran u aktuelnu Dee Sea Metallic boju koja mu zaista savršeno odgovara.

Niz drugih stvari je urađeno kako bi se osvežio eksterijer uključujući uklanjanje bočnih reflektora i zatamnjivanje stakala.

Automobil poseduje 16-inčne BBS felne sa Continental gumama, a u proteklim godinama je pažljivo održavan.

Unutrašnjost je besprekorna, sedišta su presvučena bež kožom kao i paneli vrata, a tu su i braon patosnice te crna armaturna ploča. U automoblu je i Sony AM/FM XD stereo sa Alpine zvučnicima, a ispred vozača je drveni Nardi trokraki upravljač.

Fantastični BMW pokreće 3,5 litarski M30 redni šestocilindraš koji je ubačen devedesetih godina prošlog veka, a 2007. godine je dobio sistem ubrizgavanja goriva. Motor je uparen s petostepenim manuelnim menjačem sa short shifterom, a ugrađena je i naprednija ECU jedinica.

Automobil se prodaje na aukciji koja se završava za nekoliko dana, a najviša ponuda u trenutku pisanja teksta je iznosila 51.000 dolara. Uopšte neće biti iznenađenje ako ta cifra bude na kraju znatno veća.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare