21. Maja 2022.

Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition

Big Portal

U pitanju je Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition, pri čemu nemački proizvođač navodi da je ideja iza automobila bila da kombinuje moto staze „mobilna evolucija“ i „tradicionalna elegancija“.

Na automobilu su specijalne značke koje sadrže mapu staze i broj 90, kao i Stone Grey boja, uz kontrastne Bronzite akcente. Ta boja se nalazi i na 21-inčnim točkovima Mission E Design.

Unutrašnjost je sa crnom kožom koja je u kontrastu sa Island Green ukrasnim šavovima. Dekorativni ukrasi dolaze od drveta Paldao da bi ovom Taycanu dali klasičan stil.

Ručica menjača, držači za čaše i otvori za vazduh su u Bronzite boji, kako bi odgovarali spoljašnjosti. GT multifunkcionalni volan takođe dobija Bronzite oblogu, dok je oznaka na 12 sati u Island Green boji.

Porsche još navodi da ovim specijalnim izdanjem, ne samo da oduševljava ljubitelje potpuno električnog sportskog automobila, već takođe ističu privrženost Hokenhajmringu.

Pored jedinstvenog dizajna, vlasnici vozila dobiće i posebne pogodnosti na stazi. Sa svojim ključem posebnog izdanja, vlasnici mogu da se voze pravo do Porsche Experience Centra na Hockenheimringu, koji se nalazi u srcu staze. Takođe dolazi sa dve godine besplatnog punjenja na stazi, a vlasnici će dobiti i povlašćeni parking na Porscheovim mesečnim okupljanjima za entuzijaste.

Taycan GTS Hockenheimring Edition će biti dostupan u Nemačkoj i drugim odabranim evropskim tržištima.

Ivan Mitić – Autoblog.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare