2. Maja 2022.

Pojavilo se još detalja o Google Pixel Watch pametnom satu

Big Portal

Bio je tu iPhone 4 scenario gde je ova pametni sat zaboravljen u kafiću, pa su se tako pojavile prve uživo fotografije ovog, sada već pomalo mitskog, uređaja. Dakle, izgled više nije bio misterija, a malo po malo i sve karakteristike ovog pametnog sata dolaze na svetlost dana.

U ovom trenutku, pojavile su se prvi nezvanični podaci o tome koliki bi kapacitet baterije ovaj uređaj mogao da ima, kao i o tome kakvu bu sve konektivnost on mogao da pruži korisnicima. Kao što rekosmo, godinama ništa osim šuškanja da se na ovom pametnom satu radi, a u protekle dve nedelje rapsodija informacija. Ako bismo nešto mogli iz toga da zaključimo to je da se dan zvanične objave bliži.

Prema navodima portala 9to5Google, još uvek neobjavljeni Google Pixel Watch mogao bi da ima bateriju kapaciteta 300mAh. Ovo je veoma bitna informacija za uređaje ovog tipa, ali bez dodatnih informacija, najviše o čipsetu koji bi pokretao ovaj pametni sat, nije moguće zaključiti ono što korisnike najviše interesuje, a to je kolika bi bila autonomija ovog uređaja.

Pojavilo se još detalja o Google Pixel Watch pametnom satu

Međutim, to nije zaustavilo portal 9to5Google, pa su tako izvršili detaljnu analizu sa dostupnim informacijama i došli do zaključka da bi ovaj pametni sat mogao da pruži 20 do 48 sati korišćenja u zavisnosti od toga koliko bi korisnik vremena proveo aktivno igrajući se sa ovom spravom. Ali, sve ovo je veoma nategnuta teorija i treba je uzeti sa velikom rezervom. Ipak, ne treba verovati ni zvaničnim tvrdnjama proizvođača kada je trajanje baterije u pitanju, jer jedno je teorija, a nešto sasvim drugo upotreba u stvarnim okolnostima.

Na kraju, poznato je i da će ovaj pametni sat imati i mobilnu konektivnost. U ovom trenutku, spekuliše se da bi se ovaj pametni sat mogao pojaviti pred publikom na predstojećem Google I/O 2022 događaju koji je zakazan za 11. i 12. maj. A da li će se to stvarno i desiti? Pa, treba da sačekamo još samo 10 dana.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare