2. Maja 2022.

Poznate specifikacije za Honor Play 30

Big Portal

Ovaj telefon doneo je zanimljive karakteristike za jedan uređaj srednje klase, a sada su poznate neke od glavnih sepcifikacija za standardnu verziju ovog mobilnog telefona, Honor Play 30.

Da se podsetimo, Honor Play 30 Plus došao je sa Android 11 operativnim sistemom koji pokreće MediaTek Dimensity 6833 osmojezgarni mobilni čipset uz MAli-G57 grafički čip. Ovaj procesor sastoji se od 2 Cortex-A76 jezgra koja rade na frekvenciji od 2.2GHz, kao i 6 Cortex-A55 jezgara koja rade na frekvenciji od 2.0GHz.

Pored toga, bilo je tu i 128GB eMMC 5.1 prostora za skladištenje podataka, kao i opcija za 4GB, 6GB, ili 8GB radne memorije u zavisnosti od korisnikove želje. Sve to pokreće baterija kapaciteta 5.000mAh, što je sasvim dovoljno za jedan dan upotrebe, pa i više od toga.

Što se tiče ekrana na ovom mobilnom telefonu, on je veličine 6.74 inča i HD+ rezolucije od 720 x 1600 piksela, što je svakako nedovoljno za moderne standarde. Sam ekran je IPS LCD tipa, a dobra strana je visoka stopa osvežavanja ekrana od 90Hz, što se trenutno isto čini nedovoljno dobro, imajući u vidu da čak i mobilni telefoni niže srednje klase neretko imaju brzinu osvežavanja ekrana od 120Hz,

Na kraju, sistem kamera sastoji se od dva senzora. Glavna kamera ima rezoluciju od 13MP uz otvor blende od f/1.8 i fazni autofokus, dok je tu i pomoćni senzor dubine rezolucije 2MP. Opet, ništa posebno. A šta bi to mogao da donese Honor Play 30?
Prema specifikacijama koje se nalaze na jednom kineskom sajtu za sertifikaciju uređaja, Honor Pla 30 mogao bi se pojaviti sa TFT ekranom veličine 6.51 inča takođe HD+ rezolucije kao i baterijom kapaciteta 4.900mAh. Pored toga, očekuje se i osmojezgarni procesor na kome će neka od jezgara raditi na frekvenciji od 2.2GHz. Tu je opcija za 4GB, 6GB, 8GB, kao i 12GB radne memorije, piše GSM Arena.

Za kraj, tu su i dve kamera rezolucije 13MP i 5MP, dok još uvek nema informacija o rezoluciji prednje kamere. Dakle, ovo bi trebalo da bude jedan telza sve one koji nisu spremni da izdvoje previše novca za svoj mobilni telefon. Prema našem mišljenju, nismo najsigurniji da možemo da mu predvidimo sjajnu budućnost na tržištu.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare