1. Maja 2022.

Goran Bregović u braku je skoro 30 godina, a sa suprugom se rijetko pojavljuje u javnosti: Evo kako izgleda Dženana

Big Portal

Jedan od najpoznatijih muzičara regije i član grupe ”Bijelo dugme” Goran Bregović rijetko pokazuje svoju porodicu u javnosti, a supruga s kojom je u braku već 30 godina ne voli svjetla reflektora pa ju ne možemo vidjeti ni na svečanim događanjima.

Dženana Sudžuka za Bregovića se udala 1993. godine, a vjenčanje se održalo u najromantičnijem gradu na svijetu – Parizu.

Iako su već 30 godina skupa i Bregović slovi sa jednu od najveći zvijezda ovih prostora, Dženana je uvijek bila sklonija voditi privatan život i brinuti se za porodicu. Par skupa ima tri kćerke Emu, Lulu i Unu.

Iako su je nekad svrstavali među najljepše žene u Bosni i Hercegovini, za Blic portal Dženana je skromno odgovorila: ”Ma kakva ljepotica, ja sam starica. Ali možete me pitat kako se osjećam kao majka čija je kćerka umjetnica!” osvrnuvši se na tada dobivenu diplomu najstarije kćeri Eme.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba

O braku s Dženanom je, kak navodi Blic, progovorio i sam Bregović.

– Treba se ženiti. Morate imati nekoga u životu da napravi ravnotežu, da vam život ne pretegne u jednu stranu. Brak i porodica tome služe, rekao je.

Bregović ima i vanbračnu kćer sa sarajevskom plesačicom Jasenkom. Tadašnji par dijete nije planirao, ali je muzičar dijete prihvatio, a odrasla Željka danas živi u Austriji s mužem i dvoje djece.

Izvor: dnevnik.hr

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare