26. Aprila 2022.

Spektakl na “Etihadu” – poznati su sastavi

Big Portal

Mančester siti je u četvrtfinalu izbacio drugu madridsku ekipu, Atletiko posle dosta bure i čak tuče po završetku utakmice na stadionu “Vanda Metropolitano”:

Polufinale Lige šampiona, prvi meč:
Mančester siti – Real Madrid

Stadion: “Etihad”
Sudija: Ištvan Kovač (Rumunija)

Real je u toj fazi izbacio još jedne Engleze i aktuelnog šampiona Evrope, ekipu Čelsija sa kojom je igrao produžetke i posle 1:3 na “Stamford bridžu” jedva izborio 1:3 na domaćem terenu.

Zato će ovaj okršaj biti posebno interesantan, pogotovo, ako se zna da se i u drugom polufinalu sastaju engleski i španski tim, Liverpul protiv Viljareala.

U sastavu Reala u Mančesteru nema srpskog reprezentativca Luke Jovića, koji je proteklih dana trenirao odvojeno od ekipe u sali, kao ni Edena Azara i Marijana Dijasa.

U domaćem taboru neće biti “požutelog” Žoaa Kansela.

Ove dve ekipe su se sastale u polufinalu u sezoni 2015/2016. U Mančesteru nije bilo golova, a potom je Fernandov autogol na stadionu “Santjago Bernabeu” odveo Real u finale u kojem je sa penala pobedio gradskog rivala Atletiko.

Ekipa Pepa Gvardiole se osvetila za taj poraz u sezoni 2019/2020 pobedivši u osmini finala sa 2:1 u gostima, a potom i kod kuće istim rezultatom, ali je ulog ovog puta mnogo veći.

https://twitter.com/realmadriden/status/1519002113682018304?s=20&t=fu_XcVfu4a1RpRTrB5tNnQ

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare