25. Aprila 2022.

Obilježava 27 godina karijere: Jelena Karleuša otkrila kako je njena mama posudila novac da bi joj ispunila san

Big Portal

U dugogodišnjoj karijeri nikada nije posustala uprkos teškim momentima i raznim skandalima. Važi za modnu ikonu ovih prostora i nerijetko postavlja nove trendove. Na posljednjoj fotografiji koju je objavila pozirala je u zanosnoj cvjetnoj haljini a ispod objave je otvorila dušu i priznala koliko su protekle godine bile teške ali i uspješne i zahvalila se svojim fanovima za svu podršku.

https://www.instagram.com/p/CcvV4t5ISpU/?utm_source=ig_web_copy_link

-Danas slavim 27 godina karijere! Šta smo sve zajedno preživjeli i doživjeli dragi moji… Uspjeli smo, zar ne?  A ono najbolje tek slijedi! Mnogo sam sretna što ćete uskoro čuti moj novi album i sve ono što smo vam spremili… Zaslužili ste jer ste sve ove godine uz mene, a ja to znam da cijenim, napisala je.

https://www.instagram.com/p/Ccvc6TIoVqW/?utm_source=ig_web_copy_link

-Da, proslava 27 godina karijere. Na današnji dan je izašao album za koji je moja majka pozajmila novac da bi ispunila moj san. Vjerovala je i nije pogriješila. Za prva TV pojavljivanja nisam imala ni šta da obučem, nisam imala ni za čarape, ali sam bila odlučna u namjeri da poletim i uspijem. Nisam sumnjala nijedan sekund u to. Koliko borbe, muke, napada, nepravde, bola, suza, rušenja, padanja i ustajanja, dodala je Karleuša.

https://www.instagram.com/reel/CZCOd3bBtwi/?utm_source=ig_web_copy_link

– Ovih 27 godina je bilo i Viva la diva i All about diva, a sada dolazi Alpha. Ne znam obično, ne znam mirno. Čudna sam i burna, neshvaćena zauvek, ali uvek svoja. Hvala za prvih 27 godina puta”, zaključila je Jelena.

Azra.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare