24. Aprila 2022.

Kupiš Corvette – dobiješ gitaru

Big Portal

Kako piše Klix.ba, aukciju će od 30. juna do 7. jula održati kuća Barrett-Jackson's u Las Vegasu, a reč je o prvom proizvedenom primerku modela za 2022. godinu koji je lakiran u metalik crvenu boju, dok je sklopivi krov crne boje.

Automobil je opremljen Z51 paketom opreme te ima High Wing Spoiler, odnosno veliko zadnje krilo.

Stanleyjev model Corvette se dodatno ističe jer ima žuta kočiona klešta.

Sedišta su presvučena svetlo braon kožom, kao i delovi armaturne ploče, paneli vrata i centralni greben, dok je ostatak unutrašnjosti presvučen crnom kožom prošivenom braon koncem.

Corvette je omiljeni Stanleyjev model, a on je 2014. godine pomogao u dizajniranju modela C7 Corvette Stingray koji je Chevrolet izložio na SEMA Showu te godine. Njegov prvi automobil je bio model Corvette iz 1977. godine, a u “sklapanju” njegovog automobila je iskoristio inspiraciju nekim od njegovih omiljenih evropskih automobila.

Rezervnu cenu Stanley nije postavio jer je svestan pedigrea modela i činjenice da je reč o prvom proizvedenom primerku.

“Želim da učinim automobil dostupnim nekome ko bi mogao da izvuče više iz njega, doda ga u svoju kolekciju ili da ga vozi”, poručio je on.

Pobednik aukcije će uz automobil dobiti i potpisanu Ibanez PS120 Paul Stanley Signature gitaru.

“Gitara je drugi deo mog života, aspekt onoga što sam zapravo ja. Pomislio sam da onaj ko kupi automobil treba da je dobije. Želim da neko kupi ovaj automobil i da radi s njim ono što će ga usrećiti, da uživa u njemu. To je ključno za svakog kolekcionara – radost. Moj život je uvek bio fokusiran na radost koju mogu doneti drugim ljudima. Tako da, evo automobil i gitara. Idi i uživaj”, kaže Stanley.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare