22. Aprila 2022.

POCO će lansirati pametni sat pod sopstvenim brendom

Big Portal

Sada je vreme da još jedan podbrend uđe u nišu nosivih elektronskih uređaja. Odlučeno je da se počne sa pametnim satom POCO Watch, koji bi na neki način bio bliži fitness pomoćniku. Nosivi uređaj će biti dostupan od 26. aprila, a prva zemlja u kojoj će biti dostupan biće Indija.

Poznati i ugledni onlajn insajder @OnLeaks je požurio i postavio rendere koji prikazuju dizajn POCO Watch-a na mreži. Pametni sat je dobio pravougaono vodootporno kućište (5ATM), na čijoj desnoj strani se nalazi fizičko dugme. Njegove dimenzije će biti 39,1×34,4×9,98 mm, a težina 31 gram. Očekujemo da će 1,6-inčni AMOLED displej u boji sa rezolucijom od 360×320 piksela biti dostupan na prednjoj strani pametnog sata.

Pocosat.jpg



Što se tiče funkcionalnosti, sve u POCO Watch-u bi trebalo da bude tipično za ovu vrstu uređaja. Pametni sat će dobiti alate koji vam omogućavaju da pratite svoje zdravlje i fizičku aktivnost, obaveštavati vas o primljenim pozivima i obaveštenjima, kao i analizi faza spavanja. Obećava se i optički monitor otkucaja srca i senzor za merenje nivoa kiseonika u krvi (SpO2). Gadžet će imati bateriju od 225 mAh, piše Gizchina.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare