20. Aprila 2022.

I Samsung Galaxy Fold 4 možda bez S olovke

Big Portal

Međutim, ovaj sklopivi prenosni uređaj nije imao kućište za tu olovku unutar svoje konstrukcije, što je činilo upotrebu S olovke pomalo nezgodno, jer korisnik nije imao gde da je smesti nakon završenog rada.

Sada, čini se da nas ista sudbina čeka i sa dolazećim telefonom iz prestižne linije sklopivih uređaja kompanije SamsungGalaxy Fold 4 (Z se više ne nalazi u imenu). Iako su se ranije pojavile spekulacije koje su navodile korisnike da se obraduju jer se šuškalo da bi novi sklopivi telefon mogao doneti i mesto za S olovku unutar uređaja, sada se čini da su to bile samo nesnovane glasine.

Leakster koji ima dobru reputaciju u svetu novih tehnologija pod nazivom Ice Universe naveo je, prema izveštaju portala XDA-Developers, da je ipak verovatnije da novi Samsung Galaxy Fold 4 ipak neće imati mesto unutar uređaja za S olovku. Korisnici će i dalje moći da je koriste na raznorazne zanimljive načine, ali jednostavno neće moći da je vrate u telefon kada završe rad sa njom.

fold.jpg



Sa jedne strane, ovakva odluka mogla bi da razočara mnoge korisnike koji su se iskreno radovali povratku S olovke koja bi se mogla sakriti unutar mobilnog telefona nakon korišćenja. Sa druge strane, izgleda da će ovogodišnji Samsung Galaxy Fold 4 biti još tanji nego prethodni model, što je svakako dobra dizajnerska odluka koja lako objašnjava zbog čega neće biti mesta za S olovku.

Uz to, ovaj leakster navodi i kako će dolazeći Samsung Galaxy Fold 4 imati nešto manje dimenzije i ekrane od svog prethodnika, te da će sveukupan dizajn biti kompaktniji i svedeniji. Od ostalih informacija koje su trenutno dostupne navodi se i kako bi ovaj sklopivi mobilni uređaj mogao da ima iste kamere kao i Samsung Galaxy S22 Ultra telefon iz ove godine, što je svakako ogromna nadogradnja u odnosu na prošlogodišnji model.

U ovom trenutku nije dostpuno više informacije o ovom flagship mobilnom telefonu, ali ne sumnjamo kako će sigurno izazvati ogromno interesovanje kod onih korisnika koji uvek žele samo najnovije i najneobičnije mobilne telefone.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare