19. Aprila 2022.

Kolege šalju poruke podrške Cristianu Ronaldu: Tvoja bol je naša bol

Big Portal

Instagram objavu, kojom je par priopćio tužnu vijest, komentirali su iz lisabonskog Sportinga, kluba u kojem je Ronaldo započeo svoj put prema nogometnim vrhuncima: “Drži se, Cristiano. Porodica Sportinga je uz tebe.” Javili su se i iz Ronaldovog trenutnog kluba, Manchester Uniteda: “Tvoja bol je naša bol. Tebi i tvojoj obitelji šaljemo svu ljubav i snagu.”

Na Ronalda nisu zaboravili ni iz Juventusa, kluba u kojem je igrao prije nego što se preselio u Manchester. “Naše misli i molitve su s tobom, Georginom i s cijelom tvojom porodicom u ovom teškom vremenu”, poruka je torinskog kluba.

Kolumbijski nogometaš James Rodriguez, koji je s Ronaldom dijelio svlačionicu u madridskom Realu, također je poslao poruku utjehe: “Drži se, i ti i tvoja porodica.” Riječi utjehe napisao je i brazilski nogometaš Felipe Melo: “Bog sve vidi i sve zna. Suosjećam, legendo.”

Na Instagramu se komentarom javio još jedan Brazilac, slavni Pele. “Dragi prijatelju, šaljem ti moje molitve i sućut u ovim tako teškim trenucima. Neka Bog pruži utjehu vašim srcima i osvijetli svaki korak vašeg puta”, napisao je Pele.

Osim navedenih, prikladnim su se emotikonima javili i, među ostalima, Ronaldov kolega iz kluba, golman David de Gea, Španjolac Alvaro Morata, francuski nogometaš Blaise Matuidi, napadač Juventusa Paulo Dybala i jamajkanski sprinter Usain Bolt.

Uz ljude iz svijeta sporta, poruku podrške Cristianu i Georgini poslala je i Ronaldova sestra Katia Aveiro.

Azra.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare