18. Aprila 2022.

Novi kalupi za iPhone 14 ne uključuju „mini“ verziju, ali pokazuju veći model sa dvostrukom zadnjom kamerom

Big Portal

Slika koja potiče sa Weibo-a i koju je otpremila „Laboratorija za brzi pregled“ prikazuje četiri kalupa za iPhone 14 bez „mini“ verzije. Ranije je prijavljeno da će Apple otkazati iPhone 14 mini, verovatno zbog loše prodaje, i zameniti ga mnogo većom verzijom, nazvanom iPhone 14 Max. Pošto potrošači pokazuju snažan afinitet prema pametnim telefonima sa većim ekranom zbog njihovih inherentnih prednosti, Apple želi da proda što više u jednoj kalendarskoj godini.

iphone14moldstext.jpg



Kalup iPhone 14 Max je veći od običnog iPhone 14 i pokazuje tačan izrez sa dvostrukom kamerom na zadnjoj strani. Prema tekstu napisanom na nalepnicama na slici ispod, imaće ekran od 6,7 inča, isti kao iPhone 14 Pro Max, što znači da će stići i veća baterija, i potencijalno veća rezolucija. Što se tiče „Pro“ verzija, kalupi pokazuju znatno veće kamere od ne-Pro verzija, jer Apple ima za cilj da udvostruči generisanje prihoda dajući skupljim modelima ekskluzivnost nekih funkcija.

Veća izbočina kamere bi verovatno mogla biti posledica nadogradnje kamere od 48 MP, pri čemu su prethodno procurele šeme takođe pokazale istu promenu, što je rezultiralo povećanom debljinom. Ova nadogradnja kamere bi takođe mogla da pruži podršku za iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max 8K video snimanje, što bi zahtevalo potrebe za većim skladištem, što Apple navodno planira da uradi.

Ostale specifikacije i karakteristike biće poznate kako se budemo približavali Appleovom lansiranju iPhone 14 serije kasnije tokom ove godine.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare