18. Aprila 2022.

Grin: Jokić mi sprema osvetu

Big Portal

Grin je imao samo reči hvale za srpskog centra. Nakon prve utakmice plej-of serije između Golden Stejta i Denvera koju su Voriorsi lako dobili, Drejmond Grin je za medije pričao o Nikoli Jokiću.

Grin je nakon prve utakmice označen kao ključni faktor sjajne odbrane Voriorsa, koja je doprinela da ova utakmica ode u ruke njegove ekipe, a pre svega dobio je velike pohvale za odbranu na Jokiću.

“On je i dalje imao 25 poena. Ne možeš tako lako zaključati sjajnog igrača. On je MVP NBA lige sa razlogom i moguće je da će opet dobiti tu nagradu”, rekao je Drejmond o Jokiću.

Grin očekuje da će Nikola Jokić dosta ozbiljnije pristupiti drugom meču serije i da će mu samim tim biti mnogo teže da igra protiv najkorisnijeg igrača lige.

“Osećam da će doći i pokušati da mi ubaci 40 poena uz 15 skokova i 15 asistencija. Razbesneo se i vraća se sa osvetom”, kaže Grin.

Na ovaj Grinov komentar veoma pozitivno je odgovorio i trener Nagetsa, Majk Meloun i rekao da odmah potpisuje to da Jokić ima 40 poena, 15 skokova i 15 asistencija i pohvalio Grina za odbranu na Jokiću.

Drejmond Grin je nastavio da priča o Nikoli Jokiću: “On je neverovatan igrač i jako, jako ga je teško čuvati. Kada ga čuvam, to je kao da igram šah. Treba paziti na mnogo stvari.”

Ovaj sjajni defanzivac je za kraj govorio i o pojedinim odbrambenim segmentima svoje ekipe i o tome kako misli da se ceo tim može popraviti u odbrani i izgraditi jedan karakterističan defanzivni identitet.

“Sve ide u onom pravcu u kojem sam se i nadao da će ići. Sada samo treba da nastavim da gradim to. Volim ovo doba godine. Košarka je sada jako zabavna”, poručio je za kraj Grin.

Drejmond je u prvoj utakmici protiv Nagetsa zabeležio 12 poena, 9 asistencija, 6 skokova i 3 blokade. Druga utakmica ovih ekipa igra se u noći između ponedeljka i utorka i počinje u 4 sata posle ponoći po srednjeevropskom vremenu.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare