14. Aprila 2022.

Ovo je Moto G 5G (2022): slike visokog kvaliteta, ključne specifikacije i još mnogo toga

Big Portal

Naravno, Moto G 5G (2022) je dizajniran da zameni Moto G 5G prve generacije, koji je objavljen krajem 2020. godine, a na njegovom nazivu nije bila navedena godina. Ali dok taj stari 6,7-inčni uređaj srednje klase ima IPS LCD ekran sa više nego respektabilnom rezolucijom od 2400 x 1080 piksela, niko drugi do leakster Evan Blass ne očekuje da će se nastavak zadovoljiti sa znatno skromnijim brojem od 1600 x 720 piksela.

Ako pogledamo sa vedrije strane, predviđa se jedna druga, važna nadogradnja, u novom izveštaju 91mobile za 6,53-inčni Moto G 5G druge generacije.

motorolafront.jpg



Da, ovaj telefon koji će nesumnjivo biti pristupačan, ima tendenciju da skoči na opseg brzine osvežavanja od 90 Hz, usvajajući sve popularniju tehnologiju koja ima za cilj da učini da vaša video reprodukcija i iskustvo igranja budu glatki baš onako kako želite. Cena ispod 400 dolara mu to dozvoljava.

Sa relativno atraktivnim dizajnom prikazanim na novim promotivnim slikama nakon originalnog fabričkog CAD-a koji je otkriven prošlog meseca, kao i sa značajnom baterijom od 5.000 mAh ispod haube, ovaj uređaj bi definitivno mogao da privuče pažnju manje zahtevnih korisnika i pomogne Motoroli da dalje pojača svoj brzi rast.

I trostruki sistem kamera sa zadnje strane i jedna selfi kamera zvuče poznato, ali malo skromnije od onoga što Moto G Stylus (2022), na primer, nudi u odeljku za snimanje, dodatno podržava našu teoriju o ceni koja je bliža granici od 300 umesto od 400 dolara.

motokocka.jpg



Konkretno, Moto G 5G (2022) će navodno dolaziti sa primarnom kamerom od 50 megapiksela kojoj će se pridružiti dva senzora od samo 2 megapiksela na poleđini koji će se pobrinuti za makro i dubinu, dok je prednja kamera od 13 megapiksela

Pokretaće ga isti MediaTek Dimensity 700 procesor kao i Moto G50 5G i Samsung Galaxy A22 5G, a ova pristupačna 5G Motorola bi trebalo da počne sa 4 giga memorije i 64 GB internog prostora za skladištenje, pa sve do 256 GB za skladištenje ali i ne baš impresivan maksimalnih RAM memorije od 6 GB.

Strogo pridržavajući se skoro svih starih tradicija mobilne industrije (barem u nižim i srednjim segmentima), Motorola će skoro sigurno zadržati i 3,5 mm priključak za slušalice i slot za microSD karticu na ovom modelu dok će skener otiska prsta pomeriti sa leđa u stranu.

motopremaz.jpg



Bez obzira da li će vam je potreban ili ne, definitivno ćete ceniti prisustvo vodoodbojnog premaza, što je prilično standardna karakteristika na većini modernih Moto brendiranih telefona, dajući kompaniji važnu prednost u odnosu na konkurenciju u klasi.

Poznavajući Motorolu, takođe u potpunosti očekujemo da će pokretati Android 12 sistem.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare