7. Aprila 2022.

Kortni Kardašijan objavila fotografije s tajnog vjenčanja

Big Portal

Kombinacije koje su ponijeli svakako su bile neuobičajene, s obzirom na to da ni on nije nosio odijelo, ali ni ona vjenčanicu.

Bubnjar je bio u svom fazonu – kožna jakna i zlatni lanac, a ni Kortni nije bila daleko, s obzirom na to da je nosila istu jaknu i žuti top sa velikom aplikacijom na njoj.

“Jednom davno u zemlji daleko, daleko (Las Vegas) u dva sata ujutro, nakon epske noći i malo tekile, kraljica i njen zgodni kralj odvažili su se na jedinu otvorenu kapelu sa Elvisom i vjenčali se (bez dozvole). Vježbom do savršenstva”, napisala je ona ispod objavljenih fotografija sa tajnog vjenčanja.

Inače, njih je u kapeli u Las Vegasu vjenčao lažni Elvis.

“Pronašla sam ove fotografije u telefonu. Nekada davno, u dalekoj zemlji (Las Vegasu), u dva ujutru, nakon lude noći i malo tekile, kraljica i njen zgodni kralj otišli su u jedinu otvorenu kapelu sa Elvisom i vjenčali se (bez potrebnih papira). Vježbom do savršenstva”, napisala je Kortni u opisu fotografija.

Prema riječima očevidaca, par je angažovao ličnog fotografa i obezbjeđenje kojima je bilo zabranjeno da odaju bilo kakve informacije o događaju.

https://www.instagram.com/p/CcA7dq2FKoC/?utm_source=ig_web_copy_link

(Telegraf.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare