7. Aprila 2022.

Microsoft objasnio kako je interno uvođenje operativnog sistema Windows 11 bilo najjednostavnije ikada

Big Portal

S tim u vezi, kompanija je objavila članak u kojem s ponosom opisuje kako je uspela da primeni Windows 11 na 190.000 svojih internih uređaja. U stvari, čak se dalje kaže da je proces uvođenja operativnog sistema Windows 11 bio najefikasniji i najglatkiji do sada.

Evo cele izjave:

"Prioritet kompanije Microsoft u internom uvođenju operativnog sistema Windows 11 bio je da obezbedi zaposlenima neprekidan pristup bezbednom i produktivnom radnom prostoru, istovremeno im dajući priliku da isprobaju novi operativni sistem. Uvođenje novog operativnog sistema, posebno među distribuiranom radnom snagom, prirodno je dovelo do pitanja o zastoju uređaja i kompatibilnosti aplikacija. Međutim, sa uspostavljenom praksom i razvijenim rešenjima u ruci, istorijske prepreke postale su upravo to — stvar prošlosti. Uvođenje operativnog sistema Windows 11 u Microsoft-u bilo je najefikasnije do sada, bez problema isporučujući zaposlenima najnoviji operativni sistem u rekordnom vremenu."

Gigant iz Redmonda kaže da je sve ovo bilo moguće sa Microsoftovim digitalnim iskustvom zaposlenih, slično kao što su implementirana ažuriranja funkcija Windows 10. Uopšteno govoreći, uvođenje ima tri faze:

Plan
Priprema
Razvoj

Podrazumeva se da se ovo odnosilo samo na one uređaje koji ispunjavaju kriterijume sistema Windows 11. Takođe postoji plan vraćanja u prethodno stanje u slučaju da nadogradnja krene loše.

Dijagram ispod ukratko objašnjava kako cela procedura funkcioniše:

RE4SEjk.png

Više detalja možete pronaći u originalnom članku ovde.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare