6. Aprila 2022.

Emoji reakcije učiniće uređivanje Google dokumenata malo drugačijim

Big Portal

Odgovori emodžijima će uskoro biti dostupni u Google dokumentima na vebu kao „manje formalna alternativa komentarima za izražavanje vaših ideja“.

Nakon isticanja teksta, dugme za povratne informacije sada ima treći izbor u sredini: Ubacite odgovor. Pojavljuje se Google-ov uobičajeni birač emodžija, zajedno sa područjem za pretragu na vrhu, izborom kategorije i mrežom znakova.

Evo nekih od novih emodži opcija koje možete da izaberete:

  • Skup emodžija je nadograđen na verziju 14.0, predstavljajući najnoviji set emodžija sa mogućnostima da na odgovarajući način izrazite vaš identitet.
  • Rodno neutralni emodži sa izborom koji se može menjati po polu
  • Zadržavaju se individualni tonovi kože emodžija i izbor pola.

    Izbor karaktera se, u stvari, sinhronizuje sa Google-om.

Mnogima je ovako lakše da se izraze nego da šalje komentar, koji vam već omogućava da date primedbu i predložite emotikone putem pametnog odgovora. Ova opcija dolazi uskoro, dok se i Google Meet priprema za pokretanje slične funkcije.



Google Workspace Essentials, Business Starter, Business Standard, Business Plus, Enterprise Standard i Enterprise Plus će dobiti emoji reakcije u narednim nedeljama, javlja Phandroid.

Enterprise Essentials, Education Fundamentals, Frontline i Nonprofits, kao i G Suite Basic i Business klijenti ne ispunjavaju uslove, tako da ih tamo nećete videti.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare