28. Marta 2022.

Pasta u sosu od tunjevine koji se ne kuva

Big Portal

Potrebno vam je samo dva minuta da dobijete ukusan umak, a najbolje od svega je da uopšte ne morate da ga kuvate.

Sastojci:

  • 1 konzevra tunjevine
  • 2 čena belog luka
  • 2 kašičice peršuna
  • 3 kašičice maslaca
  • 200 ml pavlake za kuvanje
  • 70 g parmezana
  • so, biber
  • testenina

Priprema:

  • Oceđenu tunjevinu sipajte u posudu, a zatim dodajte iseckan beli luk, maslac, pavlaku za kuvanje, peršun, so, biber i parmezan.
  • Pomešajte sastojke i dobro ih umutite pomoću miskera. Ukoliko tunjevina neće dobro da se usitni, možete je dodatno umešati viljuškom.
  • Na uobičajen način skuvajte testeninu. Ocedite je, stavite je u posudu sa pripremljenim sosem od tunjevine i na kraju sve dobro promešajte i servirajte.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare