27. Marta 2022.

OnePlus Watch 2 i OnePlus Band 2 bi uskoro mogli biti ozvaničeni

Big Portal

Međutim, glasine kažu da kompanija radi na nastavku serije koji se zove OnePlus Watch 2. Prema pisanju Android Police, i OnePlus Watch 2 i OnePlus Band 2 su ušli u fazu proizvodnje u Evropi i Aziji. Te informacije sugerišu da će dva nova nosiva uređaja biti predstavljena kasnije ove godine.

Još jedna nedavna glasina sugerisala je da OnePlus eksperimentiše sa pametnim satom brenda Nord, ali se čini da je ovo poseban uređaj, a ne ovaj o kome ovde govorimo. Prema informacijama koje su se pojavile, ovo će biti nastavak OnePlus Watch-a uz naslednika prošlgodišnjeg band-a, odnosno pametne narukvice. Originalni OnePlus Band je predstavljen u januaru 2021, a pametni sat ga je sledio u martu iste godine.

Još ne znamo nikakve detalje ni za jedan od ovih uređaja, tako da još ne znamo koje će specifikacije uključivati. Ranije ove nedelje, glasine su sugerisale da ćemo videti šest novih telefona kompanije do kraja septembra. Oni uključuju, između ostalih i OnePlus 10 Ultra, OnePlus Nord CE 2 Lite i OnePlus 10R.

OnePlus Watch 2 and OnePlus Band 2 to be launched soon - TechStory

Originalni OnePlus Watch bio je razočarenje sa prosečnom ocenom 5 od 10. Ono što bismo želeli da vidimo poboljšano na novoj iteraciji pametnog sata, pored unapređenog softvera, jeste bežično punjenje i poboljšani režimi praćenja.

Sedimo i čekamo.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare