27. Marta 2022.

Želite Lanciu Delta Integrale? Cijena je prava “sitnica”

Big Portal

Sada će jedan nevevovatno očuvani primerak sigurno ostvariti pozamašni plaćeni iznos na aukciji.

Pred vama je primerak s brojem šasije 69 od samo 400 primeraka Martini 5 Evoluzione za modelsku godinu 1992. Automobil je pronađen u podrumu jednog italijanskog zastupništva pre nego što ga je kupio i uvezao trenutni prodavac 2018. godine. Ono što je posebno neverovatno jeste činjenica da je prešao samo 169 kilometara, zbog čega bi lako mogao da bude Integrale s najnižom kilometražom na svetu, navodi Jutarnji.hr.

Oglas za aukcijom na Bring A Traileru navodi završnu obradu belom bojom (Bianco) u kompletu s Martini Racing livrejom. I dalje se nalazi na originalnim 15-inčnim alu-naplacima Speedline obučenim u 205/50 Michelin MXX gume. U kabini se nalaze crna Recaro sportska sedišta s crvenim kontrastnim šavovima, originalni Clarion AM/FM kasetofon i klasični merači sa žutim brojkama.

Pod poklopcem je smešten 2,0 litarski četvorocilindrični motor s turbopunjačem, a snaga se prenosi putem ručnog menjača s pet brzina. Uz automobil dolazi i Lancia Classiche seritifikat autentičnosti.

Máquina del tiempo! Este goloso Lancia Delta HF Integrale 16V tiene  matricula madrileña y busca garaje

Cene retkih Delti Integrale su skočile poslednjih godina, ali ovaj primerak bi trebalo da postigne nešto neviđeno. Nakon sedam dana u ponudi, ponuda je premašila granicu od 210.000 američkih dolara.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare