13. Marta 2022.

Hailey Bieber završila u bolnici, imala simptome moždanog udara

Big Portal

Supruga Justina Biebera primljena je prije nekoliko dana u bolnicu nedaleko od Palm Springa zbog problema na mozgu. Kasnije tokom dana objavljeno je da je 25-godišnja Bieber imala simptome slične moždanom udaru jer joj se u mozgu stvorio ugrušak.

-U četvrtak ujutro sjedila sam za stolom i doručkovala s mužem kad sam osjetila simptome slične moždanom udaru i odmah otišla u bolnicu, napisala je Bieber.

-Utvrdili su da imam maleni ugrušak u mozgu zbog kojeg je došlo do manjka kisika. Ugrušak je ipak prošao i ja sam se oporavila, dodala je.

Otkrila je da je puštena iz bolnice, nalazi se u svom domu i uzima lijekove.

-Iako je ovo bio najstrašniji trenutak u mom životu, doma sam i dobro sam. Zahvalna sam sjajnim liječnicima i medicinskim sestrama koji su vodili brigu o meni. Hvala svima koji su mi se javili s lijepim željama, istaknula je.

Izvori bliski manekenki otkrili su da nakon svega ima problema s kretanjem te da ide na pretrage koje bi trebale otkriti uzroke njenih problema. Liječnici vjeruju da je moguće da su simptomi povezani s covidom-19, a poznato je da ga je nedavno prebolio njen suprug.

Azra.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare