21. Januara 2022.

Samsung potvrđuje februarski Galaxy Unpacked, najavljuje spajanje S22 sa Note linijom

Big Portal

Ovo je onaj koji su svi čekali jer se na ovom događaju očekuje najava Galaxy S22 serije.

Roh se pobrinuo da prizna prošlogodišnje izostavljanje Galaxy Note telefona u svom postu, uključujući i razočarenje fanova. Obraćajući se svemu što su korisnici voleli u seriji Galaxy Note, on kaže da će vas Samsung na događaju „upoznati sa najzapaženijim uređajem serije S koji smo ikada napravili“.

Čitajući između redova, čini se da serije Note kakvu znamo, više neće biti. Na osnovu Rohovih reči, Galaxy S22 Ultra će naslediti sve što je Note učinilo posebnim, uključujući S Pen i namenski slot za njega. „Spremite se za vrhunsko Ultra iskustvo“, entuzijastično stoji u objavi na kraju.

https://www.youtube.com/watch?v=W_kk-AfcbNI

Možda u pokušaju da napravi hajp, ili možda zato što je toliko siguran u uspeh svojih novih uređaja, Samsung će pokrenuti rezervacije za Galaxy S22 unapred (i za Galaxy Tab S8 seriju).

Ipak, nemojte ovo zameniti sa narudžbom u pretprodaji. To je samo način da rezervišete mesto za naručivanje uređaja nakon što ga Samsung zvanično predstavi.

Još bolje je to što ćete dobiti kredit od 50 dolara, koji možete koristiti za naručivanje drugih Galaxy proizvoda sa Samsung-ove veb stranice. I ne brinite, nećete morati ništa da plaćate unapred dok pravite rezervaciju.

Nažalost, Samsung nije uključio tačan datum i vreme događaja Unpacked u ovo saopštenje za štampu. Ranije glasine, međutim, govore da bi to trebalo da bude ili 8. ili 9. februara, tako da nam je ostalo još samo par nedelja, javlja PhoneArena.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare