3. Novembra 2021.

Brena sa sestrom pokreće biznis i ulaže milione!

Big Portal

Koji god biznis da pokrene pevačici dobro ide. Ovoga puta, nekadašnja vlasnica “Granda” odlučila je da se udruži sa rođenom sestrom Faketom, koja živi u Kanadi.

Upravo tamo muzička zvezda širi svoje poslovanje. Ona je prema rečima našeg sagovornika bliskom porodici Živojinović angažovala finansijskog konsultatna kako bi njoj i njenoj sestri pomogao u odluci oko delatnosti kojom bi se bavile, a od koje bi na tom području odlično profitirale.

U opciji su ugostiteljstvo, nekretnine ili muzika.

– Brena i njena sestra su pravi tim. Njih dve se odlično slažu, a Faketa je pevačici velika podrška. Sada su rešile i da naprave zajedničku saradnju na obostrano zadovoljstvo. Brena ima nameru da uloži veliku svotu novca, milioni su u pitanju, a kako ne bi pogrešile angažovale su stručnjaka da im pomogne u odluci. Kanada je zemlja u kojoj može odlično da se zaradi, a s obzirom na to da Faketa sa porodicom poslednje dve decenije živi tamo i ima papire biće lakše da se njihov poslovni plan realizuje – priča naš sagovornik. Prema njegovim rečima Brena trenutno boravi u Severnoj Americi kojom je oduševljena.

– Breni se Kanada sviđa zato što je uređena zemlja. Ona ima iskustva kada su nekretnine, muzika i ugostiteljstvo u pitanju i zato im je teško da se odluče kojoj delatnosti da se posvete. Pevačica trenutno boravi kod sestre, a kada budu realizovale poslovni plan, više će biti kod nje nego u Srbiji. Faketa je izuzetno sposobna žena i na ovaj poslovno-privatni izazov sa sesetrom je odmah pristala – tvrdi naš izvor dobro upućen u porodične odnose familije Živojinović.

Lepa Brena
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

I sama pevačica je u više navrata isticala u medijima koliko se dobro slaže sa sestrom.

– Odlično se slažem sa svojom sestrom i bratom. Mi smo mala, ali jaka i složna porodica. I Faketa je talentovana za muziku, ali nikada nije bila u muzičkim vodama – rekla je Brena za medije. Sa druge strane, Faketa se nikada nije oglašavala u medijima, dok je brat Faruk učestvovao u muzičkom takmičenju “Nikad nije kasno”. Tada je ispričao kako se slaže sa Brenom. – Uvek sam joj bio velika podrška, kao stariji brat. Ništa nije loše što sam ja ostao u senci moje sestre – rekao je on. Sa Brenom smo tokom jučerašnjeg dana u više navrata pokušali da stupimo u kontakt, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

(kurir.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare