1. Novembra 2021.

Potvrđeno: Lansiranje Galaxy S21 FE planirano je za CES 2022

Big Portal

Ali kao što svi znamo, Galaxy S21 FE je propustio priliku da bude otkriven na Galaxy Unpacked i Unpacked 2, a nedavne glasine nagoveštavaju njegovu objavu u januaru 2022.

Ranije je rečeno da Samsung želi da objavi Galaxy S21 FE u prvom mesecu 2022. godine, slično kao što smo izvestili ranije u oktobru. Ali telefon neće biti lansiran 11. januara, kao što je tvrdila još jedna nedavna glasina. Umesto toga, SamMobile saznaje da će Galaxy S21 FE biti najavljen nekoliko dana ranije.

Ono što je sada najpouzdanija glasina jeste da Samsung želi da predstavi Galaxy S21 FE na CES-u 2022. Sledeći CES je zakazan za period 5.-8. januar, a kao i obično, održaće se u Las Vegasu.

Prošle su godine otkako je Samsung najavio novi pametni telefon na CES-u. Događaj je obično rezervisan za potrošačku elektroniku i mobilne proizvode koji ne idu uvek u masovnu proizvodnju.

Imajući to na umu, Galaxy S21 FE možda neće dobiti veliku konkurenciju na CES-u, pa čak i ako Samsung neće biti domaćin velikog događaja lansiranja, predstojeći pametni telefon Fan Edition bi i dalje trebalo da dobije dosta pažnje u gradu na jugoistoku Nevade..

Samsung uploads Galaxy S21 FE support pages again - GSMArena.com news

Imajte na umu da su preliminarne glasine podložne promenama i da nikada ne možete biti previše sigurni u to šta Samsung planira sve do par dana pred zvaničnu objavu. Stvari su sada još neizvesnije imajući u vidu globalni nedostatak poluprovodnika. Ali koliko za sada možemo da kažemo, trenutno je lansiranje Galaxy S21 FE na CES 2022 praktično potvrđeno.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare