4. Septembra 2021.

“Zverev igra bolje nego ikad”

Big Portal

Osvajač zlata na Olimpijskim igrama u Tokiju je nedavno u Sinsinatiju osvojio i peti masters trofej u karijijeri i u odličnoj je formi i na US Openu.

Volim da gledam Zvereva, jer igra veoma brzo između poena, a onda servira brzo i snažno. Biće teško pobediti ga ovde jer mu je servis neverovatan. Dopada mi se koliko je aktivan na terenu, u pitanju su nijanse ali one prave veliku razliku ako mu date kratku loptu. Iskoristiće to da ide napred, neke igrače će to jako uplašiti“, smatra Vilander.

Zverev je do trećeg kola došao bez da se suočio sa brejk loptom za protivnika.

Nije izgubio set i u totalu je proveo manje od tri sata na terenu. Njegov niz od Vimbldona sada je 13:0.

Igra tako dobro, po meni, igra najbolji tenis kog sam kod njega ikad video. To ne znači da mislim da bolje udara iz bekhenda i forhenda, ili da mu je servis jači, meni deluje da je nekako gladniji pobede. Koristi kratke lopte i ide na mrežu, tako pravi veliki pritisak na protivnika. Kao da je promenio nešto u pristupu i želi da bude agresivniji“, dodao je Šveđanin.

Mats je upozorio sve igrače na turniru.

Svi treba da budu na oprezu, Saša Zverev biće najverovatnije najteži da pobediti na ovom turniru, ako tu ne računamo Novaka Đokovića“, zaključio je analitičar Eurosporta.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare