25. Augusta 2021.

Utakmica koja nam mnogo znači, uz pomoć navijača u Evropu

Big Portal

[ad_1]

Partizan iz Portugalije ima minus od jednog gola, a Stanojević smatra da on može da se nadoknadi pred domaćim navijačima.

“Svi dobro znamo koliko nam znači ova utakmica. Ući ćemo maksimalno spremni, motivisani i nadamo se uz pomoć navijača ostvariti pobedu i plasirati se u Evropu, izjavio je Stanojević.

Trener crno-belih je rekao da su nastupi Saše Zdjelara i Danila Pantića još uvek pod znakom pitanja i da se čeka izveštaj lekara.

“Što se tiče Zdjelara, pokušava da igra i uđe u utakmicu. U ovom trenutku je na treningu, čekamo izveštaj lekara i nadamo se dobrim vestima. Ista situacija je i sa Pantićem. Obojica imaju veliku želju da zaigraju i mi ćemo rizikovati, mislim da je trenutak za to” , rekao je Stanojević.

Fudbaler Partizana Igor Vujačić rekao je da crno-bele očekuje teska utakmica, ali da se svi u ekipi nadaju pobedi.

“Očekuje nas teška utakmica protiv dobrog protivnika. Igramo na našem terenu, pred našim navijačima i nadam se da ćemo pružiti dobru partiju i zajedno svi slaviti” , rekao je Vujačić.

Utakmica između Partizana i Santa Klare igra se u četvrtak od 21.00, a crno-beli su u prvom meču u Portugaliji poraženi 2:1.

Direktan prenos utakmice je na Prvom programu RTS-a.

[ad_2]

Originalni članak

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare